Start Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 1
8426 NA  Appelscha
0516-433568
Info@beheer-bdh.nl
Buitenplaats De Hildenberg
Welkom op de informatiesite van Buitenplaats De Hildenberg

Op de site van Buitenplaats De Hildenberg vindt u actuele informatie over het park. Het laatste nieuws, alle informatie over de verhuur, informatie receptie, bijzonderheden van het park en directe omgeving.

Wij hebben geprobeerd om op de site zoveel mogelijk relevante informatie voor u als eigenaar of gast te vermelden. Mist u iets of hebt u een suggestie, laat dat even weten aan de receptie.

Als gast willen wij u graag zo goed mogelijk informeren. Mist u iets, loop gerust even binnen bij de receptie, alwaar u in de informatiehoek diverse folders kunt vinden over activiteiten of evenementen in de directe omgeving.

U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken op 0516-433568 of kom langs op onze nieuwe receptie, Gruun 1 te Appelscha. U bent van harte welkom.
Park hoogtepunten

Omschrijving

Buitenplaats De Hildenberg is een plek vol rust en ruimte. Uw ruime villa ligt vlak naast één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. De kinderen vermaken zich ook in de prachtige natuur waar bossen, vennetjes en zandverstuivingen elkaar speels afwisselen. ’

Met een golfbaan op het park slaan ook golfers een goede slag op deze bestemming. In de omgeving viert diversiteit hoogtij; van pittoreske koloniehuisjes in Vledder tot Shakespeare voorstellingen in de open lucht in Diever. Elk jaar tijdens het 6-daags zeilevenement ‘de Sneekweek’ kijken onze gasten hun ogen uit. Ook Oranjestad, leuk voor de kinderen, ligt dichtbij. Te voet, te fiets of te paard vergaapt u zich in het Drents-Friese Wold aan de schoonheid van de natuur. Schotse Hooglanders en schapenkuddes grazen hier nog altijd naar hartenlust. Ga ook eens een middag lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad van Appelscha op slechts 200 m. afstand van het park of bij het Aekingermeer, waar de recreatiemogelijkheden voor jong en oud een garantie zijn voor plezier. Buitenplaats de Hildenberg betekent: genieten!